Blog

Uvažujete o peelingu? Zvolte laserový! | Klinika Mediestetik

Uvažujete o peelingu? Zvolte laserový!

Mnoho asi chemický peeling zná a možná jste jej i absolvovali. Existuje ale i mnohem jemnější a účinnější peeling, který se provádí frakčním laserem a k omlazování pokožky během ošetření dochází bez jakéhokoliv narušení svrchní vrstvy.
Číst celý článek
Lifting obličeje pomocí nití Art Filting | Klinika Mediestetik

Lifting obličeje pomocí nití Art Filting

V dnešní době jsme velmi zaměřeni na vzhled. Pokud vám osobně vrásky nevadí, stejně každodenně vnímáme, jak jsme souzeni podle vzhledu. Naštěstí je dnes velká část metod, které řeší úspěšně i výraznější kožní převisy v obličeji, ale i o těle.
Číst celý článek
Trápí vás stárnutí pleti? Slyšeli jste už o dermální výplni? | Klinika Mediestetik

Trápí vás stárnutí pleti? Slyšeli jste už o dermální výplni?

S přibývajícím věkem ztrácí tvář na objem, protože nám doslova mizí podkožní vrstva tuku. Oblé a sexy tvary povadají, vstupují lícní kosti ubírající svěžest a mladistvou energii. Stárnutí ovlivňuje kvalitu pokožky, geometrii obličeje, kůže povadá, povoluje, klesají víčka, koutky úst i linie tváří a celkově se mění přirozené kontury obličeje.
#obličej # stárnutí # lifting
Číst celý článek
Toužíte omladit pleť? A znáte už redermalizaci? | Klinika Mediestetik

Toužíte omladit pleť? A znáte už redermalizaci?

Po mladé pleti touží každá žena, která už nemá dvacet let. Procesy stárnutí dělají problém hlavně ženám, protože ženy většinou výrazně dbají na svůj vzhled a vrásky jim zrovna nehrají do karet. Pokud se chtějí vrásky zamaskovat make-upem, tak se většinou jenom zvýrazní, proto jedinou možností, jak se zbavit vrásek, je podstoupit nějaký zákrok, který vrásky nadobro odstraní z naší pleti.
#obličej # omlazení pleti # redermalizace # lifting
Číst celý článek
1 2 3 4