Blog

3 příčiny problémů s vlasovou pokožkou | Klinika Mediestetik

3 příčiny problémů s vlasovou pokožkou

Co není vidět, to nás nepálí. V případě vlasové pokožky se pak dá říct: jen dokud nezačne pálit! Ale vážně, problémy s kůží ve vlasech trápí velkou část populace, která má zároveň i problémy s vlasovou kšticí jako takovou. Není se čemu divit.
#vlasy # pokožka hlavy # mezoterapie # dermatologická pomoc
Číst celý článek
Klobouk už jen pro parádu | Klinika Mediestetik

Klobouk už jen pro parádu

Občas se vymkne z ruky. Navštíví vás bez pozvání, ať chcete, nebo ne. A šíří se. Den ode dne je na více místech a účinně odrazuje druhé pohlaví. Ztráta vlasů. Postihuje ženy i muže, má mnoho příčin a mnoho projevů a nikdo z ní není kdovíjak nadšený.
#RegenPlazma # ztráta vlasů # Mediestetik # miniinvazivní ošetření
Číst celý článek
Péče o vlasy – čemu byste rozhodně neměli věřit | Klinika Mediestetik

Péče o vlasy – čemu byste rozhodně neměli věřit

Ty pořád nosíš tu čepici, vždyť vyplešatíš! Rozčesej si ty vlasy, budeš je mít lesklejší! Od kolika let se barvíš? Ty musíš mít ale zničené vlasy! V tvém věku jsou dlouhé vlasy už docela faux-pas!... Že jste tohle už někde slyšeli? To asi my všichni. Jen všemu opakovanému nesmíme uvěřit. Řekneme vám, proč jsou některá tvrzení v péči o vlasy pouhé mýty.
#vlasy # mezoterapie # regenplazma # myty # bujnahriva # peceovlasy # estetickamedicina # mediestetik
Číst celý článek
I vaše vlasy mohou být husté a hebké! | Klinika Mediestetik

I vaše vlasy mohou být husté a hebké!

Ženy většinou vystraší, když se objeví první šediny. Ty se dají jednoduše přebarvit, ale horší situace nastane, pokud vlasy začnou řídnout a vypadávat. Vypadávání vlasů je velice úzce spojeno hlavně s projevy stárnutí u mužů. Těm se nejdříve začnou objevovat kouty a u některých dochází k plešatění na celém povrchu hlavy.
#vypadávání vlasů # prp # regenplasma # mezoterapie # šediny # alopecie
Číst celý článek
Pět jednoduchých rad v péči o vlasy | Klinika Mediestetik

Pět jednoduchých rad v péči o vlasy

Kdyby jen péče o vlasy byla stejně snadná a bez nervů, jako v reklamách. Skutečnost je, že my všichni bojujeme s kadeřemi, mastnými či lámavými vlasy, které jsou poškozeny – tím spíš, když jsou vystavovány slunci, větru a blížícímu se mrazu.
#vlasy # peeling # PRP # péče # pokožka
Číst celý článek
STOP vypadávajícím vlasům! | Klinika Mediestetik

STOP vypadávajícím vlasům!

Problémy s vlasy má kdekdo. Někdo je má oslabené, jinému řídnou, jinému vypadávají. Většinou za to může nedostatek vitaminů nebo minerálů, ale taky za to může velice často stárnutí.
Číst celý článek
Jak bojovat s vypadávajícími vlasy? | Klinika Mediestetik

Jak bojovat s vypadávajícími vlasy?

Znají to hlavně ženy – probudí se a na polštáři a všude po posteli je mnoho jejich vlasů. Vypadávání vlasů je však problém, který je naprosto běžný a který trápí mnoho žen. Příčin může být hned několik – může za to například stres neboť taky nedostatečná výživa pro vaše vlasy.
Číst celý článek
1 2 3