Jak probíhá odstranění podbradku?

Jak probíhá odstranění podbradku?

Každý člověk na sobě vnímá nějakou nedokonalost. Někdo je má na duši, jiný je má na těle. Pokud patříte k těm, kteří mají vady na kráse, dá se s nimi něco dělat. Možná to víte, možná nikoliv, ale dalo by se říci, že dnes je vynalezeno takřka vše. Vývoj společnosti však ukazuje, že jsou objevovány stále nové a nové technologie, které nám mohou pomoci, které mohou vylepšit naše tělo. Pokud máte na těle jizvy, lehce se dají díky dokonalým laserovým technologiím odstranit, jestliže máte vrásky, vyhladí se opět pomocí nejmodernějších přístrojových technik, jako je Thermage či Ultraformer. Jestliže vám vadí podbradek, i s tím lze něco udělat.

Odstranění podbradku je v dnešní době něco, o čem se málo ví. Většina lidí si myslí, že lze podbradek odstranit jenom pomocí nákladné a náročné plastické operace, ale není to tak – nově lze podbradek odstranit za pomocí zcela nového preparátu Belkyra.

Pokud jste o tomto ošetření dosud neslyšeli, nyní vám jej představíme. Jedná se o ošetření, pro které je odstranění povislého podbradku naprostou hračkou!

V čem spočívá ošetření Belkyra?

Jde o naprosto fantastické ošetření, během kterého vám lékař do oblasti povislého podbradku aplikuje látku, která ve vašem těle nastartuje odbourávání tukových buněk v ošetřené oblasti a již se zde tukové úložky nikdy v budoucnu nebudou tvořit. Jedná se tedy o trvalé ošetření. Před samotným ošetřením je však třeba vše konzultovat s ošetřujícím lékařem. Následně vás bude čekat zhruba 3-4 sezení během čtvrt roku.

Jaký je výsledek?

Výsledkem je konturovaný podbradek, který bude dokonale drží linii dolní čelisti (společně se stažením pokožky).

Jak se dá ještě jinak ošetřit podbradek?

Samozřejmě to není jediné možné ošetření podbradku, které známe. Povislý podbradek je možné ošetřit i pomocí frakčního laseru, radiofrekvenčního zákroku či ultrazvukového ošetření.

Kontaktujte nás

vyberte soubory