Víte, co je Smile-lifting?

Víte, co je Smile-lifting?

Stomatologie je široký obor a kromě špatné pozice zubů či zažloutlosti, existuje mnoho dalších potíží, které ovlivňují záři a estetiku úsměvu. Křivé, ulomené či opotřebované zuby dokáže dnes moderní stomatologie pomocí Smile-liftingu neboli estetické restaurace chrupu řešit. V zahraničí je obrovsky populární a nenajdete filmovou hvězdu nebo manažera, kteří by těchto služeb nevyužili.

Díky Smile-liftingu za pomocí robotického systému CEREC® přešel obor dentální protetiky nové úrovně. Systém je schopen vyrobit kvalitní keramické zubní korunky a fazety doslova nerozeznatelné od vlastních zubů. Dokážou zakrýt nedostatky bez rovnátek a zbytečných extrakcí. Během jedné návštěvy je možné restaurovat zlomený, zničený, křivý i zkousaný zub pomocí kvalitní celokeramické zubní náhrady, která je stejně pevná jako zubní sklovina a s lety nemění barvu.

Korunka nebo fazeta

Korunka je zubní náhrada nahrazující jeden chybějící zub, pokud je kořen v dásni zachován. Nejkvalitnější zubní korunky jsou celokeramické a vyrobené buď manuálně laborantem ve stomatologické laboratoři, nebo přístrojově počítačovým systémem CEREC® přímo na klinice. Fazety jsou tenké keramické destičky připevněné na nelichotivě vypadající, ulomené, zkousané a zažloutlé zuby po jejich částečném zbroušení a veškeré nedostatky účinně zakrývají.

Co je CEREC®

Robotický systém CEREC® vyrobí keramické výplně, plomby, dovnitř zubu tzv. inlay, na povrch zubu tzv. onlay, i na povrch s přesahem dovnitř tzv. overaly, dále pak keramické korunky navržené pacientovi na míru podle profesionálního počítačového skenování a výpočtu.

CEREC® je stomatologický robot nové generace se systémem počítačové 3D modelace. Nejprve naskenuje ústní dutinu s nejmenšími detaily, navrhne vám optimální tvar výplně nebo korunky pro vaši ústní dutinu a během několika desítek minut ji vyrobí. Už nemusíte čekat na laboratorního technika, odpadne vám několik návštěv stomatologa, nepotřebujete dočasnou zubní náhradu a po jednom sezení odejdete s plně funkční náhradou části zubu, který bude jako nový. 

#zuby # stomatologie

Kontaktujte nás

vyberte soubory