Blog

Proč chtějí ženy prsní implantáty? | Klinika Mediestetik

Proč chtějí ženy prsní implantáty?

Obrázky dokonalých těl v magazínech a televizi často budí dojem, že jiný důvod, než honba za dokonalostí v tomhle případě není. Nenechte se ale mást, dokonalost je velmi individuální a subjektivní pojem, a každá žena proto má jiné představy a sny. Je dobře, že moderní plastická chirurgie je dnes už dokáže bezpečně a velmi efektivně plnit. Augmentace prsou tak stále roste na popularitě a drží si v plastice dlouhodobě 1. příčky. A jaké jsou tedy ty hlavní motivace, které vedou ženy ke zvětšení prsou?
#zvětšení prsou # augmentace prsou # plastika # prsa # plastická chirurgie
Číst celý článek
Proč je zvětšení prsou dnes už běžná věc | Klinika Mediestetik

Proč je zvětšení prsou dnes už běžná věc

Říká se tomu prý Kardashian efekt – zjednodušeně řečeno: novinky estetické medicíny přichází každou chvíli a rychlostí světla jsou z nich díky Instagramu trendy. Fat Transfer, výplně a contouring, to jsou hesla krásy poslední doby. Pak je tu ale zákrok, který odolává všem trendy zemětřesením a už roky se drží na špici plastické chirurgie. Hádáte správně, je to zvětšení prsou neboli augmentace. V čem tkví úspěch této estetické korekce a proč po ní ženy nepřestaly toužit?
#zvětšení prsou # plastika prsou # modelace prsou # agmentace prsou # implantáty
Číst celý článek
Populární plastika: Víte, co přesně obnáší operace očních víček? | Klinika Mediestetik

Populární plastika: Víte, co přesně obnáší operace očních víček?

Kůže na očích a okolo očí je jednou z nejtenčích na našem těle vůbec. A tak se není co divit, že právě tady se začne projevovat stárnutí obličeje jako první. Odpovídají tomu i statistiky – tzv. blefaroplastika se stává jedním z nejrozšířenějších zákroků plastické chirurgie. Od středního věku dál o ní uvažuje každý druhý. Víte ale přesně, co se pod termínem blefaroplastika přesně skrývá? Řekneme vám vše, co byste o tomto zákroku měli vědět.
#blefaroplastika # oční víčka # operace očních víček # vrásky
Číst celý článek
8 tipů, jak urychlit regeneraci po operaci očních víček | Klinika Mediestetik

8 tipů, jak urychlit regeneraci po operaci očních víček

Jednoho krásného dne jste se probudili a zjistili jste, že vypadáte mnohem unaveněji a starší než dřív. Viník vám hned padnul do oka – s povislou kůží ztěžkla horní víčka a polštářky tuku vám vytvořily pytle pod očima. Šlo to rychle, operaci už máte za sebou a teď už se nemůžete dočkat, až uvidíte výsledek. Jak napomoci rychlému hojení dočasných otoků a modřin a prokouknout v co nejkratším čase? Pokud dodržíte následujících několik pravidel, budete žasnout, jak brzy se vám rozzáří pohled.
#operace očních víček # blefaroplastika # regenerace
Číst celý článek
4 trendy v estetice, které vládnou roku 2019 | Klinika Mediestetik

4 trendy v estetice, které vládnou roku 2019

Plastická chirurgie, stejně jako celá medicína, se neustále posouvá mílovými kroky kupředu. Nové materiály, nové metody a technologie – to vše zlepšuje práci chirurgů, a co je nejdůležitější: usnadňuje rekonvalescenci a výsledný efekt u pacientů.
#trendy # estetika # krása # zvětšení prsou # plastika # lifting
Číst celý článek
Co všechno byste měli zvážit před faceliftem | Klinika Mediestetik

Co všechno byste měli zvážit před faceliftem

Tipli byste si, že facelifting (zákrok, který byl do nedávné minulosti pro ženy tajemstvím), se provádí už přes sto let? Jen se o tom nemluvilo – na počátku 20. století byly všechny esteticky, tedy ne-funkčně, orientované operace totiž tabu.
#facelift # artfilting # thermage # dermální výplně # plastika # injekce krasy
Číst celý článek
Pevné břicho bez každodenní posilovny a pilulek na pálení tuků? | Klinika Mediestetik

Pevné břicho bez každodenní posilovny a pilulek na pálení tuků?

Podle úsilí věnovaného cvičení a všech dobrot, které jste si v poslední době odřekli, už pomalu, ale jistě očekáváte, kdy že se vaše břicho promění ve skálu. Pověstný six-pack, neboli pekáč buchet, ale stále nikde? Nezoufejte. Tady je 5 tipů, jak získat pevné břicho, které vám nad knoflík od kalhot jen tak neuteče.
#břicho # plastika # liposukce # fat transfer # six pack
Číst celý článek
Operace víček dokáže pacientovi zlepšit kvalitu života během pár dní | Klinika Mediestetik

Operace víček dokáže pacientovi zlepšit kvalitu života během pár dní

Rozhovor s předním plastickým chirurgem. Těžknou vám víčka a na únavu už to jen tak nesvedete? Oči jsou jednou z prvních oblastí v obličeji, které s postupujícím věkem začnou výrazně ztrácet kolagen a s ním i pružnost a pevnost. Výsledné kožní řasy jsou pak nejen nehezké, ale často i omezující, což přivádí k řešení i mužskou část populace. Proč patří blefaroplastika mezi stálice estetických zákroků, a jak lze propojit plastickou chirurgii s estetickou dermatologií.
Číst celý článek
Plastický chirurg musí být i zdatný psycholog | Klinika Mediestetik

Plastický chirurg musí být i zdatný psycholog

Rozhovor s plastickým chirurgem: MUDr. Miroslav Veliký Co kraj, to jiný vkus a jiný mrav…a platí to i v estetické medicíně a plastické chirurgii. Jak se liší výkony a požadavky pacientek u nás a v zahraničí? A jakým směrem se vůbec plastická chirurgie posunula za posledních dvacet let? O tom všem se dočtete v rozhovoru s plastickým chirurgem Mediestetik, MUDr. Miroslavem Velikým.
Číst celý článek
1 2 3 4