Dělají vám pihy či výrůstky na těle problém? Odstraňte je!

Dělají vám pihy či výrůstky na těle problém? Odstraňte je!

Ještě donedávna jsme si nemohli ani představit, že bychom si mohli nechat odstranit třeba takové znaménko. Kupodivu to jde! Dneska žijeme v moderní době, kdy neustále vzniká celá řada technologií, které nám mohou pomoct se zdravotními problémy. Moderní metody nám pomohou zmenšit nos, zvětšit prsa, odstranit kožní výrůstky nebo nám dokonce pomohou odstranit pihy, které jsou pro řadu z nás doslova utrpením.

U někoho z nás jsou pihy to nejhezčí, co svět viděl, ale někomu nemusí zrovna slušet. Jelikož dneska dbáme na to, jak vypadáme a co si o nás myslí druzí, tak se snažíme vypadat co nejlépe, jenže pihy nám vzhled mohou naprosto pokazit.

Pokud tedy chcete pihy odstranit, stačí se jenom objednat na konzultaci s vaším dermatologem, který vám poradí, pomůže a zodpoví všechny otázky, které se pojí s odstraňováním pih z vašeho těla.

Jak se odstraňují pihy?

Po konzultaci s lékařem se dozvíte, že se pihy odstraňují pomocí laseru. Jedná se o naprosto stejný zákrok, jako je u odstraňování znamének. Nejdříve se tělo poseté pihami vyšetří a na základě vyšetření se rozhodne, jestli jste nebo nejste schopni podstoupit zákrok. Pokud ano, připraví se laser, který dokáže odstranit nejen znaménka či pihy, ale taky i jiné nedokonalosti a nežádoucí útvary na vašem těle (tedy na kožním povrchu).

Laser po odstranění nedokonalostí stimuluje pokožku, aby došlo k rychlému hojení – k normalizaci dochází často velice brzy.

Co ještě se dá ošetřit laserem?

Laserem se dá ošetřit opravdu jakákoliv nedokonalost na vašem těle. Nemusí to být jenom pihy, ale také již zmiňované kožní výrůstky nebo taky znaménka. U znamének a jejich odstranění neváhejte, protože některá znaménka mohou být dokonce nebezpečná. Pokud si například takové znaménko odškrábnete, je dokázáno, že se může u vás projevit zhoubné rakovinné onemocnění kůže. Nezahrávejte si se svým zdravím a raději vždy každé nepříjemné znaménko nechte odstranit. 

#pihy # odstranění pih

Kontaktujte nás

vyberte soubory