Když se ozvou zuby na cestách

Když se ozvou zuby na cestách

Letní sezona je na spadnutí a s ní i plánování cest a dovolených. V červnovém shonu není mnoho času na katastrofické scénáře, všichni si jen v duchu říkáme: už aby! Přesto pokud jste se již párkrát na zubařské křeslo dostali, jistě Vás v koutku duše napadne: Ještě aby mě tak na cestě chytly zuby! A nejste sami – všichni víme, že tato bolest přichází často nečekaně, ale o to víc dokáže svou intenzitou potrápit! Co tedy dělat, aby Vám problémy s chrupem “nepřekousaly” volné dny?

Prevence, prevence …

Však my víme, to už jste někde slyšeli. Tato mantra ale není klišé, jen pouhá pravda, a proto se opakovat nejenže může, ale někdy i musí. Zvlášť před časem dovolených. Nejlepším obranou před strachem z bolesti zubů totiž je…nenechávat návštěvu stomatologa na “po dovolené”. Teď je tedy ten správný čas vyrazit a nechat si chrup komplexně zkontrolovat! Věřte, že Váš zubař se na Vás nebude zlobit, naopak – potvrzeno všemi stomatology týmu kliniky Mediestetik. Ti k preventivní prohlídce navíc doporučují…

Stoma-tipy Mediestetik na cesty:

  • Přibalte si do lékárničky základní léky pro tišení bolesti.
  • Dopředu si zmapujte možnosti a podmínky ošetření v místě destinace.
  • Domluvte si s lékařem možnost rychlé konzultace ze zahraničí po telefonu.

Blíží se Vám termín odjezdu a zuby vám nedopřejí klidný spánek? Nezůstávejte u obav – vydejte se na konzultaci. Stomatologický tým kliniky Mediestetik Vám rád před cestou ulehčí od starostí a chrup Vám zkontroluje.

Objednejte se na tel. + 420 242 242 242 nebo info@mediest.cz a v klidu si zabalte.

 

Související články:

#stomatologie # zuby # bolest zubů # prevence # cestování # preventivní prohlídka

Kontaktujte nás

vyberte soubory