Jak se odstraňují jizvy?

Jak se odstraňují jizvy?

Často se nám stává, že někdy upadneme. I upadnutí nám může způsobit úraz, který se nám nikdy nezhojí úplně, ale zůstane po něm jizva. Jizvy jsou však něco, co není zrovna hezké a co jaksi hyzdí naši pokožku. Pokud i vy máte problém s jizvou, která je na viditelném místě tak, že vám kazí váš vzhled, měli byste se objednat na dermatologickou kliniku, kde vám pomůžou s vaším problémem.

Dneska žijeme v moderní době. Neustále vznikají nové metody, objevují se nové technologie, které si dokážou poradit snad s čímkoliv. Jestli vás trápí malá prsa, objednejte se na plastickou chirurgii, kde váš problém ihned napraví. Pokud vás trápí pihy, stačí jenom laserové ošetření, které pomáhá mimochodem taky v případě, kdy vás sužují nebezpečná znaménka nebo taky kožní výrůstky, které mohou taky škodit našemu vzhledu.

Jestliže vás sužují hlavně jizvy, i s tím se dá dneska něco dělat. Stačí se jenom objednat k dermatologovi a zkonzultovat s ním případnou léčbu. Odstranění jizev dneska není nic zvláštního, je to naprosto běžný zákrok, který se dělá dnes a denně.

Jak se jizvy odstraňují?

Odstranit jizvy jde dneska naprosto různě. Existuje tolik možností, ale mezi těmi nejefektivnějšími najdete ošetření takzvaným frakčním neablativním laserem. Tento laser je naprostá inovace a dokáže vyřešit naprosto všechny nežádoucí projevy na pokožce. Kůži nijak nenarušuje.

Tento laser tepelně stimuluje kožní tkáň, díky čemuž vyvolává smrštění jizev a strií (pokud jimi trpíte), následně vyrovnává i nerovnost pokožky kolem jizvy a díky tomu dochází k naprostému odstranění této nedokonalosti.

Je ošetření bezbolestné?

Toto ošetření tímto laserem je naprosto bezbolestné a je hlavně rychlé. Je skvělé hlavně v tom, že po něm nejsou žádné viditelné následky. Kůže, kde dříve byla jizva, je pevná, stimulovaná a pružná, jako kdyby na ní nikdy žádná jizva nebo strie nebyla. 

#tělo # odstranění jizvy

Kontaktujte nás

vyberte soubory