Jak dokonale omladit pleť?

Jak dokonale omladit pleť?

Hlavně ženy mají problém s procesy stárnutí. Procesy stárnutí jsou bohužel nevyhnutelné. Musíme s nimi počítat, stejně jako se musí počítat s přibývajícím věkem. K takovým nevyhnutelným procesům stárnutí patří například vrásky, ale taky šedivění pleti nebo šedivění vlasů. Ničemu bohužel nemůžeme zamezit, ale můžeme se s tím porvat tak, že až se vyskytnou, tak je opět odstraníme. Dneska už existuje celá řada způsobů, jak můžeme omladit pleť. A pár takových tipů vám nyní přinášíme.

Viditelné stárnutí pokožky nemá rádo mnoho žen. Většinou se se stárnoucí pokožkou porvou tak, že se naučí nějak zvláštně nanášet make-up, ale make-up často ještě podtrhne zmiňované vrásky. Jediné řešení, které se nabízí, je to, že vrásky odstraníme na nějaké speciální klinice, která se zabývá problémy v oboru dermatologie.

Dneska existuje opravdu celá řada klinik, na které se můžete obrátit, pokud vás trápí vrásky nebo šednutí pokožky či když se u vás prvně projeví nějaké známky stárnutí. Existuje však celá řada ošetření, které vám pomůžou znovu omladit pleť.

Jedním řešením je Regenplazma

Jedním takovým ošetřením je takzvané plazmalifting regenplazma, což je inovativní švýcarská technologie buněčného omlazování. Ta dokáže pomoct omladit pleť, zkvalitnit pleť a navrátit jí její původní barvu. Toto vyšetření je zcela bezbolestné a dokáže celou pleť zjemnit, zcela ji vypnout a hlavně vyhladí ji. Ani hluboké vrásky nemají šanci.

Jedná se o doposud nejvyspělejší a nejčistší formu re-aplikace krevní plazmy, kdy se ničí vrásky a vypíná se pokožka.

Jaký je efekt tohoto ošetření?

Pokud by vás zajímalo, kdy se dostaví první výsledky, tak se můžete poměrně radovat, protože výsledky se projeví už po prvním ošetření, a to do tří týdnů od léčby. Samozřejmě rychlost výsledků se odvíjí od metabolismu každého z nás.

Tento proces by se měl opakovat zhruba třikrát, a to ve třicetidenním intervalu. 

#obličej # omlazení pleti # lifting

Kontaktujte nás

vyberte soubory