Co umí lasery s naším obličejem?

Co umí lasery s naším obličejem?

Dnes se na vzhled poměrně hledí. Lidé chtějí spadat do hodnotících tabulek ostatních a už si neuvědomují, že to nejlepší, co pro sebe mohou udělat, je, že budou spokojeni sami se sebou. Díky tomu, že se chtějí líbit druhým, nikoliv sobě, jsou schopní utrácet hromady peněz, aby se doslova přeměnili na někoho jiného. Plastika je na denním pořádku, ale mnohdy se nejde přímo do plastiky, ale zkoušíme nejdříve změnit náš obličej pomocí laserů.

Dneska existuje celá řada klinik, které nám pomohou s nedokonalostmi na našem obličeji. Lze odstranit pihy, což se provádí například zmiňovaným laserem, můžeme si nechat odstranit znamínka, ale taky můžeme zatočit s vypadáváním a se ztrátou vlasů (což ocení hlavně pánové). Na těchto klinikách nám lehce odstraní i vrásky či třeba celulitidu.

Pokud vás však trápí hlavně ochlupení na obličeji a holení vás nebaví a obtěžuje, pak stačí trvale epilovat obličej. I to se provádí na takových speciálních klinikách, jejichž hlavním oborem je dermatologie. A právě taková epilace obličeje se může provádět pomocí laserů.

Jak taková laserová epilace obličeje probíhá?

Laserová epilace obličeje dneska není neznámou. Využívá ji celá řada žen, kterou neustále trápí to, že musí holit nejen začínající knírek, ale taky i kotlety, které vznikají s drobných chloupků. I pánové velice často vyhledávají tuto epilaci, ale musí být vždy stoprocentně přesvědčeni, že nechtějí vous ani knír.

Při tomto ošetření či při tomto zákroku proniká paprsek laseru až k vlasovým cibulkám a vyvolává u nich tepelnou destrukci. Budoucí chloupky tak nemají možnost vyrůst.

Jaký je rozdíl mezi epilací a depilací?

Pokud si plete pojmy epilace a depilace, pojďme si je vysvětlit, abyste přesně věděli, o co se jedná. Depilace je pouze povrchové odstranění nepříjemných a nežádoucích chloupků, epilace je trvalé odstranění chloupků i s vlasovými cibulkami.

Jaké části těla se nejčastěji laserem epilují?

Nejčastěji se laserová epilace provádí nad ústy, tedy když nás trápí knír, dále taky kotlety a obočí či obecně tváře. 

#obličej # laserová epilace # ochlupení

Kontaktujte nás

vyberte soubory