Zbavte se celulitidy

Zbavte se celulitidy

Možná máte pocit, že už jste proti úporné celulitidě zkusili opravdu všechno. Tato estetická nedokonalost v podobě pomerančové kůže trápí i hubené jedince, kteří si dávají pozor na stravu, pitný režim a pravidelně cvičí. Je velmi úporná a boj s ní je během na dlouhou trať.

Klinika Mediestetik nabízí metodu zvanou SkinLift, která vás zbaví celulitidy jednou provždy. Nemusíte mít totiž ani nutně problém s tukem ukládaným do podkoží, aby se u vás objevila pomerančová kůže. Ta je totiž nejprve vidět jen tehdy, pokud na kůži zatlačíte.

Časem ale zbytní a už ji neschováte, ať se snažíte, jak chcete. Navzdory vašemu snažení, kdy se celulitida bohužel nedá odstranit úplně, je možné ji ale velmi výrazně korigovat do stavu, kdy nebude bez stlačení kůže viditelná. Díky přístrojovému formování postavy dostane vaše tělo jiný vzhled.

SkinLift a unikátní přístroj BodyShape®

Přístroj pro odstranění celulitidy má 3 hlavní funkce. Likviduje tuk a napomáhá tak liftingu pokožky, výrazně stimuluje krevní oběh a poskytuje vám současně vakuovou lymfodrenáž. Tepelně stimuluje kolagen v pokožce. Zesiluje a zpevňuje kůži zevnitř, zvyšuje celkovou elasticitu a redukuje nadbytečnou kůži i všechny kožní nerovnosti a záhyby při výskytu celulitidy. Tento efektu nepřijde s žádným krémem ani anti-celulitidovým prádlem.

Celulitida se nejčastěji vyskytuje v oblasti břicha, hýždí, stehen, lýtek a paží a ty lze také ošetřit. Ošetření přístrojem BodyShape® je neinvazivní, ambulantní, nebolestivé a bez nutnosti rekonvalescence. Efekt ošetření se projevuje za 3 až 6 týdnů.

Pro co nejlepší výsledky je třeba ošetření opakovat v intervalu 1 až 2 měsíců v závislosti na doporučení lékaře.

Podpořte boj s celulitidou

Úbytek celulitidy podpoříte i vyváženou stravou a dostatkem tekutin. Je třeba odložit cigaretu a zaručit tělu dostatek aktivního a pravidelného pohybu. Ženy jsou na celulitidu mnohem náchylnější než muži, protože mají o něco silnější vrstvu podkožního tuku a o něco tenčí kůži. S nárůstem množství sedavého zaměstnání se výskyt celulitidy dost rozšířil.

Kromě techniky SkinLift je k redukci celulitidy také velmi dobrá lipomodelace Aqualyx®, která zároveň i odstraňuje tuk, který už na svých stehnech nechcete vidět. Jde o mini-invazivní metodu, kdy se vám přímo do tukových buněk postupně aplikuje vodný roztok na želatinové bázi. Ten pak vyvolá jejich rychlé a vysoce účinné štěpení. Navíc má roztok velmi příznivý vliv na celulitidu, vaši pokožku viditelně vyhlazuje, zjemňuje a dodává jí mladistvý vzhled.

#celulitida # pomerančová kůže

Kontaktujte nás

vyberte soubory