Dopřejte si na Valentýna péči, kterou si zasloužíte

Dopřejte si na Valentýna péči, kterou si zasloužíte

Svatý Valentýn je svátkem zamilovaných a vzhledem k tomu, že milovat sama sebe je vůbec ten nejdůležitější druh lásky, připravili jsme pro vás tipy na ošetření, kterými se můžete nechat hýčkat.

1.) Hydratační ošetření pro krásnou a hebkou pleť

Začněte se rozmazlovat pomocí hloubkového hydratačního ošetření a odstraňte tak první známky stárnutí dokonce s 20% slevou.

HydraFacial je jednou z metod moderní hydratace pleti, která pečuje o pokožku již v jejích základech. Díky prvotřídní technologii je do pleti vpraven vyživující koktejl glukosaminu, antioxidantů, peptidů a kyseliny hyaluronové. Ošetření je tedy nejen vysoce efektivní při zlepšování celkového zdraví pokožky, ale také vynikající k řešení jemných linek a vrásek, problémů s pružností a pevností pokožky.

Ošetření celého obličeje od 3000 Kč
OBJEDNEJTE ZDE
 

2.) Krásné a plné rty pomocí dermálních výplní

Začněte si už pomalu vybírat odstíny rtěnky. Zvětšení a hydratace rtů dermálními výplněmi s kyselinou hyaluronovou nyní od 5000 Kč. 

Toužíte po sexy šťavnatých rtech, které vám dodají okamžitě na smyslnosti? Zarezervujte si termín konzultace nyní.

Zvětšení rtů od 5000 Kč
OBJEDNEJTE ZDE

 

3.) Hladké nohy bez chloupků už napořád

Každá žena ví, že neustálé holení, aby naše nohy byly krásně hladké bez jediného chloupku, stojí příliš mnoho času, námahy i peněz. S tím je nyní konec!
Laserové epilace nyní v Praze se slevou až 40 % a dokonce až 50% slevu můžete nyní využít na naší pobočce v Teplicích!
Ošetření alexandritovým laserem je velmi rychlé, a díky speciálnímu systému chlazení pokožky bezprostředně před laserovým impulsem a po něm, také takřka bezbolestné. Výsledky jsou pak skutečně trvalé. 

Přijďte se zbavit chloupků jednou provždy a užívejte si hladkou pokožku po celý rok.

Trvalé odstranění chloupků nohou od 2500 Kč
OBJEDNEJTE ZDE

 

4.) Laserová ošetření a lifting pleti 

Pokud toužíte dodat pokožce opět mladistvou a jemnou strukturu, tak pro vás máme ideální řešení. Využijte 30% slevu na ošetření laserem FRAXEL a užijte si opět mladistvý vzhled.

Díky tomuto prémiovému frakčnímu laseru dokážeme efektivně provádět lifting pokožky, rešit povadlou a unavenou pleť, pigmentové skvrny, ale i jizvy a strie! 

Omlazení pokožky obličeje od 8 050 Kč
OBJEDNEJTE ZDE

 

Kontaktujte nás

vyberte soubory