Blog

Vrásky ze spánku: Jak velký vliv má vaše spací poloha na stárnutí pleti? | Klinika Mediestetik

Vrásky ze spánku: Jak velký vliv má vaše spací poloha na stárnutí pleti?

Boj proti stárnutí pleti je komplexní záležitost, to víme všichni. Skin care rutinu je potřeba postavit na pevných pilířích, jako je ochrana proti slunci, hydratace, čištění či zdravá životospráva, ve které nemá místo ani alkohol ani kouření či ponocování. Věděli jste ale, že na stárnutí pleti může mít vliv i zdánlivě neškodná aktivita, bez které nemůže žádný organismus přežít? Ano, pojďme se podívat detailněji na to, jak spánek ovlivňuje náš vzhled.
#žena spí # spánek # postel
Číst celý článek
Když si odskočíte na oběd a vrátíte svůj vzhled o pár let v čase | Klinika Mediestetik

Když si odskočíte na oběd a vrátíte svůj vzhled o pár let v čase

Pravda – krásnější a mladší mávnutím kouzelného proutku je klišé, současná dermatologie ale nabízí doslova arzenál procedur, díky kterým začne i největší skeptik na rychlá a efektivní řešení věřit. Chcete dodat (nejen) svému obličeji vzpruhu, ale dlouhá rekonvalescence pro vás nepřipadá v úvahu? A už vůbec nechcete řešit zvědavé pohledy kolegyň a kolegů? Máme pro vás pár tipů, jak si dopřát výrazné omlazení, a to klidně i během obědové pauzy.
#dermatologie #ultraformer #thermage #fraxel #palomar #regenplazma #omlazeni #mediestetik
Číst celý článek
Zaostřeno na oči / oční okolí | Klinika Mediestetik

Zaostřeno na oči / oční okolí

Jeden pohled někdy prozradí víc, než bychom si přáli. Vějíře vrásek a spadlá víčka totiž nemilosrdně přidávají roky. Krémy a séra dokáží čas alespoň trochu zpomalit, sami ale jistě ze zkušenosti víte, že nelze čekat zázraky. Věříte jako my, že mladistvý vzhled dělá z velké části mladistvý pohled? Chcete dát kůži okolo vašich očí jasný signál, že se nevzdáváte? Tak se pojďte podívat, jaká existují řešení a jak po nich prokouknete….
#dermatologie #plastická_chirurgie #blefaroplastika #plastický_chirurg #operace_očních_víček
Číst celý článek
(D)EPILACE aneb porevoluční probuzení nové generace | Klinika Mediestetik

(D)EPILACE aneb porevoluční probuzení nové generace

Odstraňování chloupků se již stalo bežnou součástí péče o naše tělo. Existují různé způsoby, jak toho dosáhnout, v závislosti na výsledcích, které od toho očekáváme. Depilace a epilace jsou dva termíny, které si lidé často pletou
##epilace #depilace #gentle lase #dermatologie #praha
Číst celý článek
Jak je to vlastně s domácím bělením? | Klinika Mediestetik

Jak je to vlastně s domácím bělením?

Jak vlastně funguje domácí bělení zubů? Mít bělejší úsměv se stává symbolem úspěšného člověka. Na amerických seznamkách je dokonce termín „ bílý úsměv“ často zmiňovaným požadavkem na ideálního partnera.
##bělení zubů #stomatologie #domácí bělení #trendy krásy #mediestetik
Číst celý článek
Co by si dermatologové a plastičtí chirurgové přáli, aby pacienti věděli | Klinika Mediestetik

Co by si dermatologové a plastičtí chirurgové přáli, aby pacienti věděli

Je to tak – nejen pacienti mají svá novoroční přání a sny. Lékaři estetické medicíny musí, snad ještě o něco víc než kolegové v jiných oborech, myslet na naše postoje, vkus a názory. Komunikace je pro ně jednoduše základem úspěchu, a proto se není čemu divit, že je trápí některé mýty, neznalosti a pověry rozšířené mezi pacienty. Zeptali jsme se proto plastického chirurga a dermatoložky, co by ocenili, kdyby jejich pacienti věděli ještě předtím, než přijdou na první konzultaci. Odpovědi Vás možná překvapí a snad i vyjasní některé představy o tom, jak estetické korekce fungují.
#plasticka chirurgie # antiaging # prsni implantaty #botupreparáty # fillery
Číst celý článek
Krása a zdraví si zaslouží řešení, ne předsevzetí | Klinika Mediestetik

Krása a zdraví si zaslouží řešení, ne předsevzetí

Tak zase po roce přišly nejen Vánoce, ale i přísliby změn a nových návyků, které brzy přinesou své ovoce. Právě před 365 dny baj vočko si mnozí z Vás možná vytyčili nové mety. A teď ruku na srdce – kolik z nás doběhlo do cíle? Jak to tedy s těmi novoročními předsevzetími je, když se ještě navíc týkají našeho vzhledu a fyzické kondice?
#peeling # plasticka chirurgie # lifting # praha # liposukce # abdominoplastika
Číst celý článek
4 trendy krásy roku 2020 | Klinika Mediestetik

4 trendy krásy roku 2020

Vzhled, ať už postavy nebo obličeje, jednoduše vždycky patřil a bude patřit do kategorie trendy. Sezony se tu sice mění o poznání pomaleji, než je tomu u módy, i tak ale ani tady vývoj nejde zastavit. Jaká tedy budou hesla krásy v roce 2020? Zjistili jsme je pro Vás, abyste byli v novém roce v obraze…
#dermatologie # plasticka chirurgie # trendy krásy # plastický chirurg # liposukce # fat transfer # abdominoplastika
Číst celý článek
Jak si vybrat ty správné implantáty | Klinika Mediestetik

Jak si vybrat ty správné implantáty

Ač se to tak při současných trendech může občas zdát, cílem plastiky není tvořit dokonalé kopie podle jedné šablony. Každý rozumný chirurg se zkušenostmi takový přístup při zvětšení prsou ani nemůže nabídnout ­– ve hře je totiž až příliš mnoho proměnných. Pojďme si říct alespoň ty základní z nich.
#prsní implantáty #modelace prsou #plastika prsou #plastický chirurg
Číst celý článek
1 2 3 4 5 ... 10 ... 14 ... 18