Vše, co byste měli vědět o odstranění jizev

Vše, co byste měli vědět o odstranění jizev

V současné době skutečně dbáme o svůj vzhled. Žijeme v době, kdy se neustále fotíme na sociální sítě, kdy chceme ukázat naši krásu, která je ve skutečnosti trochu jiná než na fotografiích. Snažíme se být v dnešním světě naprosto dokonalí. Chceme tedy mít krásnou, vyhlazenou pleť bez vrásek, tudíž chodíme na různá vyšetření a ošetření, kde s tímto projevem stárnutí zatočí, chceme mít skutečně krásné tělo, tudíž chodíme na liposukce či na podobné odtučňovací kúry. Jestliže chceme mít tělo bez jizev, necháme si je taky odstranit.

Pokud i vy patříte k těm, kteří touží po odstranění jizev, možná vám tento článek přijde vhod. Existuje totiž mnoho způsobů, jak zatočíte s jizvami. Jedním takovým ošetřením je ošetření Palomar. Slyšeli jste o něm? Pokud ne, pojďme si o něm vše říct. Samozřejmě si řekneme vše důležité, nepodstatné informace stranou.

Co je to ošetření Palomar?

Jedná se o frakční neablativní laser, který řeší všechny projevy na reliéfu pokožky. Snadno tak odstraní nejen jiizvy, které odstranit chcete, ale taky strie, které jsou taky často problémem. Možná si říkáte, že ošetření pomocí tohoto laseru je bolestivé, ale není to tak. Jedná se o rychlé, nebolestivé ošetření, po kterém není nutná žádná rekonvalescence.

Paprsky tohoto laseru pronikají do kůže a stimulují ji, napínají a pruží. Pokožka tak bude působit skutečně mladě a svěže.

Jaký je efekt tohoto ošetřenÍ?

Změny uvidíte ihned po tomto ošetření. Nejvíce je však zaznamenáte zhruba do jednoho měsíce – přece jenom pokožka potřebuje dostatek času na regeneraci, potřebuje dostatek času na to, aby přišlo k přirozené obměně.

Ošetření samozřejmě lze opakovat, ale vše závisí na stavu pokožky pacienta. Vše je na posudku lékaře.

Ošetřit se samozřejmě dají všechny části těla, kde se jizvy nebo strie vyskytují. Nejčastěji se zákrok provádí na břiše, na stehnech, hýždích nebo na rukou či ramenou.

Kontaktujte nás

vyberte soubory