Zbavte se nežádoucího ochlupení

Zbavte se nežádoucího ochlupení

Pokud už vás nebaví se stále holit a epilátory fakt nedáváte kvůli bolesti, je tady i další možnost. Nežádoucí ochlupení kdekoliv na těle odstraňované voskováním také není zrovna bezbolestné a trvalé.

Není nic jednoduššího než zvolit metodu trvalé epilace alexandritovým laserem Candela GentleLase. Je to metoda rychlá, vysoce efektivní a nechtěné chloupky se po ní už nikdy neobjeví a zmizí navždy. Laserová epilace alexandritovým laserem Candela GentleLase® je jedinou patentovanou metodou federálním úřadem pro léčiva v USA, tedy FDA, jako prokazatelně účinná.

Ošetření je velmi rychlé, díky speciálnímu systému chlazení pokožky zcela bezprostředně před laserovým impulsem a po něm je ošetření takřka bezbolestné. Výsledky jsou skutečně trvalé.

Jak přesně funguje epilace laserem

Paprsek alexandritového laseru pronikne k vlasovým cibulkám a vyvolává tepelnou destrukci. Další chloupky nemají odkud růst. Nejde o depilaci, což je jen povrchové odstranění nežádoucích chloupků, ale o epilaci, což je odstranění ochlupení i s jejich vlasovými cibulkami. Aplikuje se na ruce, nohy, záda, bradu, krk i intimní partie.

Epilovat laserem lze jakoukoliv oblast. Ošetřit se nedá jen výrazně snědá, opálená nebo tetovaná pokožka a sliznice, třeba po epilaci intimních partií. Laser je orientován na pigment. Ze stejného důvodu nelze epilovat chloupky bez pigmentu, tedy velmi světlé a bílé.

Laserová epilace a IPL

Výsledky jsou bezprostředně po ošetření až z 80 % efektní. Laser se zaměřuje pouze na chloupky v růstové fázi. Je-li fáze zárodečná a klidová, chloupky laser nezaměřuje. Ošetření se musí v rozmezí 4 týdnů 3 až 5x opakovat. Alexandritový laser pomůže i k citelně jemnější a hladší pokožce. Je třeba si neplést laserovou epilaci a IPL.

Název IPL neboli intenzivní pulzní světlo, které mnozí jeho provozovatelé bohužel označují za laser, má jiné účinky. Samotný název této metody napoví, že se o laser se samozřejmě nejedná. IPL funguje na zcela jiné bázi než laser. Při jeho využití je potřeba větší počet opakování a ošetření samo o sobě dosahuje zcela jiných, často ne tak markantních výsledků. Jinými slovy, účinek nebude trvalý. 

Kontaktujte nás

vyberte soubory