Trpíte nadměrným pocením? Máme pro vás řešení.

Trpíte nadměrným pocením? Máme pro vás řešení.

Co si budeme povídat, pocení není zrovna věc, kterou bychom milovali, zvláště pokud nás trápí v nadměrné míře. Často se zhoršuje s postupem věku a při některých nemocech. Sprchovat se několikrát denně často není ani možné a neustálá obava z toho, že jsme asi cítit je velice stresující.

Když tedy všechny ty deodoranty a antiperspiranty prostě nezabírají, zkuste léčbu nadměrného pocení zvaného hyperhidróza na klinice Mediestetik.

Odstranění nadměrného pocení

Pokud vás trápí mokré fleky na košilích, které často nejdou ani vyprat, neboť na čtyřicítku často neodstraníte jak flek od potu či antiperspirantů, tak ani pach z oblečení, trpíte nadměrným pocením, tzv. hyperhidrózou. Aplikace léčivé látky dokáže váš problém vyřešit dostatečně rychle a spolehlivě.

Látka se váže k nervovým zakončením potních žláz a tím blokuje uvolňování potu v ošetřované oblasti. Asi půl roku vás pak nebude obtěžovat nadměrné pocení, ani zmíněné skvrny. Ošetření je možné opakovat dle potřeby, takže se s tímto nepříjemným projevem těla můžete rozloučit.

Ošetřit se dá podpaží, dlaně, chodidla, bedra, třísla, čelo i zátylek. Všude tato aktivní látka při nadměrném pocení pomůže.

Efekt aplikace a dopad na zdraví

Ošetření je pouze ambulantní a provádí se v lokální anestezii. Bezprostředně po ošetření se pacient vrací do svého běžného osobního a profesního života. Není třeba žádný speciální režim ani jakákoliv rekonvalescence. Efekt ošetření nastupuje během 2 až 3 dnů a vydrží zhruba 6 až 8 měsíců. Tato doba je však do určité míry individuální a mírně se u pacientů liší.

Aplikace účinné látky reguluje pocení je v jedné konkrétní oblasti, která je právě ošetřována. Nezastavuje tedy proces pocení komplexně všude po těle. S absolvováním procedury vám tak nevzniká žádné zdravotní riziko, jako je přehřátí organismu či nadměrné hromadění odpadních látek v těle. Kompenzačně se tělo potí jinudy, nejčastěji však přes větší plochy, kde se váš pot rozprostře a nepůsobí tak žádné obtíže.

Aplikace je naopak asi jedinou šancí pro pacienty s hyperhidrózou na normální život bez nepříjemného pocení.

#tělo # pocení # nadměrné pocení

Kontaktujte nás

vyberte soubory