Mezoterapie vlasové pokožky – co to vlastně je?

Mezoterapie vlasové pokožky – co to vlastně je?

Žijeme v opravdu vyspělé době. Dneska se den co den setkáváme s novými inovacemi a technologiemi, které nám pomáhají s našimi problémy. Dříve jsme si nemohli ani představit, že bychom si nechali odstranit pihy nebo znamínka či že by existovala pomoc, která by nám navrátila naše ztracené vlasy. Například zmiňovaná ztráta vlasů se dneska dá léčit mnoha způsoby, například pomocí vlasové mezoterapie.

Vlasová mezoterapie se obvykle doporučuje hlavně těm, kteří ještě netrpí úplnou ztrátou vlasů, ale kteří mají problémy se slábnoucími a řídnoucími vlasy. Řídnoucí a slábnoucí vlasy mohou být důsledkem našeho stravování nebo toho, že nemáme ve svém těle dostatek potřebných vitaminů či minerálů.

Pokud jste vyzkoušeli už různé šampony, masky či taky doplňky stravy, které by měly podpořit růst našich vlasů, ale nic doposud nezabralo, zkuste zajít na dermatologickou kliniku, kde vám nabídnou řešení v podobě vlasové mezoterapie.

Co to vlastně je?

Mezoterapie vlasové pokožky je jakési ošetření, kdy nám jsou dávány výživné látky, které se aplikují přímo do vlasové pokožky, a to pomocí mikrojehliček. Látky nám dokonale ovlivní vlasové cibulky tak, že se jejich růst podpoří a posílí. Kromě toho se obecně lepší i mikrocirkulace a kvalita naší vlasové pokožky.

Do jaké části hlavy se aplikuje ošetření?

Pokud se ptáte, do jaké části hlavy vám budou mikrojehličky zaneseny, tak to bude vždy do místa, kde je látka potřeba. Nebudete nijak omráčeni, nebudete mít žádnou anestezii, protože se jedná o naprosto bezbolestné ošetření, proto nemusíte mít strach.

Je mezoterapie vhodná pro každého?

Ano. Toto ošetření je určeno pro kohokoliv, nejčastěji se doporučuje těm lidem, kteří mají dlouhodobé problémy s řídnoucími, slábnoucími a vypadávajícími vlasy. Často se toto ošetření aplikuje i těm lidem, kteří touží jenom po preventivním ošetření. 

#vlasy # vlasová pokožka # mezoterapie

Kontaktujte nás

vyberte soubory