Blog

Jak je to vlastně s domácím bělením? | Klinika Mediestetik

Jak je to vlastně s domácím bělením?

Jak vlastně funguje domácí bělení zubů? Mít bělejší úsměv se stává symbolem úspěšného člověka. Na amerických seznamkách je dokonce termín „ bílý úsměv“ často zmiňovaným požadavkem na ideálního partnera.
##bělení zubů #stomatologie #domácí bělení #trendy krásy #mediestetik
Číst celý článek
6 důvodů, proč se nám posouvají zuby | Klinika Mediestetik

6 důvodů, proč se nám posouvají zuby

Je to jako s vráskami – neobjeví se ze dne na den, ale pomalu a plíživě. Pak se jednoho dne probudíte a zjistíte, že kromě nových rýh na čele vám přibyly i starosti se zuby, které najednou nejsou přesně tam, kde bývaly. Když pochopíte, co se s vašimi zuby může postupem času dít, budete i lépe vědět, co očekávat a jak to řešit. Tak pojďme na to…
#zuby # stomatologie # zubař # praha # ortodoncie # posouvaní zubů # paradontóza
Číst celý článek
Co jste možná nevěděli o zubech | Klinika Mediestetik

Co jste možná nevěděli o zubech

Spoléháme na ně každý den – při jídle, ale i při každém jednom úsměvu, za který se nemusíme stydět. Pojďte si o nich tedy přečíst něco navíc, a získat tak třeba lepší vztah ke každodenní péči. Řeč bude o zubech.
#zuby # dentin # péče o zuby # rentgen zubl
Číst celý článek
Jak poznat, že jste v péči správného stomatologa? | Klinika Mediestetik

Jak poznat, že jste v péči správného stomatologa?

Představte si, že potřebujete operaci srdce nebo výměnu kyčelního kloubu…Vsadili byste na prvního nejdostupnějšího a neprověřeného lékaře, nebo byste se snažili najít toho nejlepšího specialistu v oboru? Zubům občas nevěnujeme tolik pozornosti, i ony si ale takovou péči zaslouží. I tady jde totiž nejen o váš vzhled a pocit, ale hlavně vaše celkové zdraví. Jenže zubařů je v Čechách stále nedostatek, a tak se často pacienti uchylují k nejrychlejší a nejsnadnější pomoci od bolesti. Jak tedy poznat rozdíl a najít si stomatologa tzv. navždy? Dáme vám pár tipů.
#stomatolog # zubař # praha
Číst celý článek
Když se ozvou zuby na cestách | Klinika Mediestetik

Když se ozvou zuby na cestách

Letní sezona je na spadnutí a s ní i plánování cest a dovolených. V červnovém shonu není mnoho času na katastrofické scénáře, všichni si jen v duchu říkáme: už aby! Přesto pokud jste se již párkrát na zubařské křeslo dostali, jistě Vás v koutku duše napadne: Ještě aby mě tak na cestě chytly zuby!
#stomatologie # zuby # bolest zubů # prevence # cestování # preventivní prohlídka
Číst celý článek
Nebojte se usmát! | Klinika Mediestetik

Nebojte se usmát!

Ukázat emoce otevřeně a upřímně smíchem je poměrně obtížné, když se stydíte za svůj vlastní úsměv. Zubní lékař vám pomůže získat sebejistotu. Někdy se stává, že zdánlivě ideální úsměv kazí malá, ale nepříjemná nedokonalost – mezera mezi zuby. Tento problém lze vyřešit pouze jedinou návštěvou zubaře. Estetická rekonstrukce umožňuje „zvětšit“ velikost sousedních zubů tak, aby se mezera přirozeně uzavřela.
#rovnátka # Inkognito # neviditelná rovnátka # Mediestetik # estetická rekonstrukce
Číst celý článek
Zuby jako perličky | Klinika Mediestetik

Zuby jako perličky

Ani ten nejluxusnější šperk se nedá srovnat s krásným úsměvem. Říká se, že úsměv otevírá srdce, ale to se vědělo už dávno. Dnes je estetický úsměv naopak ještě důležitější, znamená totiž atraktivitu, úspěch, určité společenské postavení i životní standard. Dosáhnout krásného zářivého úsměvu, i když k vám příroda nebyla kdovíjak vlídná, přitom dnes není složité.
#zuby # smile lifting # bělení zubů # estetický úsměv
Číst celý článek
Jsou neviditelná rovnátka opravdu neviditelná? | Klinika Mediestetik

Jsou neviditelná rovnátka opravdu neviditelná?

Trápí vás křivý úsměv? Neradi se smějete na své okolí? Je na čase se přestat stydět! Ortodontické oddělení kliniky Mediestetik vám pomůže získat doslova americký úsměv. Slyšeli jste už o rovnátkách Invisalign? Jak fungují a jsou opravdu neviditelná?
#Mediestetik # Invisalign # neviditelná rovnátka # předkus # ortodoncie # Praha
Číst celý článek
Řekněte ANO zářivě bílému úsměvu! | Klinika Mediestetik

Řekněte ANO zářivě bílému úsměvu!

Ani ten nejluxusnější šperk se nedá srovnat s krásným úsměvem. Říká se, že úsměv otevírá srdce. Dnes je estetický úsměv naopak ještě důležitější, znamená totiž atraktivitu, úspěch, určité společenské postavení a možná i životní standard.
#americký úsměv # klinika Mediestetik # bělení zubů # smilelifting
Číst celý článek
1 2 3 4