Lifting obličeje pomocí nití Art Filting

Lifting obličeje pomocí nití Art Filting

V dnešní době jsme velmi zaměřeni na vzhled. Pokud vám osobně vrásky nevadí, stejně každodenně vnímáme, jak jsme souzeni podle vzhledu. Naštěstí je dnes velká část metod, které řeší úspěšně i výraznější kožní převisy v obličeji, ale i o těle.

Technika niťového liftingu s názvem Art Filting má největší výhodu v okamžitě a výrazně viditelném efektu. Jde o nenáročnou metodu bez nutnosti rekonvalescence a speciálního režimu po zákroku. Nejčastěji se využívá při pozvednutí dolní třetiny obličeje, druhé brady a syslíků, ale i v oblasti krku, dekoltu a očního okolí, kde dokáže výrazně redukovat pytle pod očima.

Lifting obličeje pomocí nití Art Filting

Mini-invazivní niťový lifting využívá dva typy vláken, liftingové a fixační. Speciální nitě se umísťují do hlubokých vrstev kůže, neboť zde je to při liftingu nejdůležitější. To umožňuje efektivně pozvednout měkkou tkáň, která povolila v důsledku procesu stárnutí, ale lze ji i fixovat do požadovaného tvaru tak, aby se nakonec výsledný efekt dlouhodobě neměnil.

Nitě jsou při aplikaci ve speciálních netraumatických kanylách a lékař se obejde bez řezů do kůže, bez zaplétávání a uzlování nití. Efekt je srovnatelný s klasickým chirurgickým faceliftem. Art Filting® se hodí i pro pacienty s výraznými kožními převisy, kteří už byli indikováni na facelift. Art Filting® je oproti němu nenáročný a má pozitivní vliv na produkci kolagenu a zlepšuje strukturu pokožky, což klasická operace nedělá.

Art Filting® nebo mezonitě

Efekt Art Filtingu je přirozený a okamžitě viditelný. V průběhu týdnů kůže k nitím zcela přilne, a proto je maximální možný výsledek viditelný až po 3 měsících a vydrží až 4 roky. Kromě fixační masky, kterou si ve dvou týdnech po ošetření nasazujete na noc, nejde o žádný speciální režim.

Obě ošetření patří do skupiny niťových liftingů a do pokožky se aplikují biokompatibilní nitě, které se časem přirozeně rozpustí. Odlišný je postup zavádění. Mezonitě slouží ke zpevnění pokožky a jako prevence jejího poklesu. Art Filting je mírnější alternativa chirurgického faceliftu. Má výrazný liftingový efekt za pomocí mini-invazivní technologie.

Oproti mezonitím, kterých se v oblasti obličeje aplikuje 20 až 30, při Art Filtingu® postačí při kompletním obličejovém ošetření jen 6 až 12 nití. 

Kontaktujte nás

vyberte soubory