3 trendy, které hýbou augmentací prsou

3 trendy, které hýbou augmentací prsou

Jsou věci, které se prostě jen tak nemění – třeba první příčka žebříčku plastických operací už pěknou řádku let patří zvětšení poprsí. Na zásadní změny v tomto ranku to zatím nevypadá. Naopak, zájem o plastiku prsou mezi ženami roste. Co víc, k aplikaci prsního implantátu nově přistupují i muži. To je ale zase jiný příběh. Zpátky k ženské augmentaci. To, že tento zákrok patří mezi stálice plastik, neznamená, že se u něj nic nemění. I tady má inovace a pokrok hlavní slovo. A jaké jsou tedy tři výrazné trendy v augmentaci prsou? Tady jsou…

1. Zpět k přirozenosti

Nadměrnému až obřímu poprsí v posledních letech odzvonilo. Potvrzují to dokonce i zprávy z Mekky extrémních rozměrů poprsí – statistiky americké asociace plastických chirurgů. Zatímco dříve ženy toužily po výrazné změně a mnohdy až extrémním doplnění objemu, dnes se pozornost přesouvá k menším implantátům (nejčastěji střední až plné velikosti B).

Co stojí za touto změnou? Asi Vás nepřekvapí, že i tady udávái trend zdravý životní styl, který motivuje ženy k vyšší aktivitě a sportu. Omezení nadměrnými prsními implantáty je v tomto případě samozřejmě nežádoucí. Zároveň dochází i k proměně vnímání krásy ženského těla, které se posouvá více k atletické postavě. Zvětšení poprsí je proto považováno za cestu, jak dosáhnout souměrně tvarované postavy, spíše než dramatického zvýraznění dekoltu.

2. Augmentace a modelace v jednom

Tato kombinace jednoznačně získává na popularitě, překvapivě nejen u žen starších. Kromě věku tu totiž hrají roli i další faktory, hlavně opakovaná těhotenství nebo ztráta a nabírání váhy. Kombinace modelace / lifting poprsí se zvětšením je proto výhodným řešením. Doslova – spojením dvou operací v jednu si žena ušetří nejen čas určený na zákrok a rekonvalescenci, stres, vznik jizev, ale i finanční náklady.

3. Implantáty dle libosti

Nové technologie přináší nejvíce změn právě v této oblasti. Ženy si dnes mají možnost vybrat z poměrně široké škály implantátů, které jsou oproti minulosti mnohem dokonalejší a propracovanější.

V nabídce jsou různé objemy implantátů i více možností profilů (kulaté, kapkovité), povrchů (s texturou, hladké) a výplní (silikon, solný roztok, kohesivní gel), přičemž každá z těchto variant a kombinací má své specifické vlastnosti, jak popisuje plastický chirurg kliniky Mediestetik, Dr. Veliký, který nejčastěji pracuje s implantáty Motiva.

Augmentaci prsou klinika Mediestetik právě nyní nabízí ve skvělé letní akci: - 5000 Kč na kompletní ošetření, včetně operace, anestezie, ubytování a pooperační péče. A co všechno kromě akční nabídky na implantátech Motiva oceníte?

  • Bezpečnost

U více jak 100 tisíc žen sledovaných během let 2010–2015 došlo k ruptuře jen u 6 z nich a kapsulární kontraktura se objevila u 4 žen. Další pooperační komplikace se neobjevily vůbec.

  • Přirozenost

Implantáty Motiva jsou vyrobeny z dokonale kohezivního silikonového gelu, poprsí je tedy přirozené jak na pohled, tak na dotek, vleže na zádech i při zvednutí rukou.

  • Minimální jizva

Díky elastičnosti implantátů je i větší implantáty možné vložit z velmi malého řezu.

  • Unikátní povrch

Implantáty Motiva mají mikrotexturovaný hladký povrch, který velmi dobře fixuje implantát k prsní tkáni a zároveň je biokompatibilní (dobře přijímán tělem pacientky, bez zánětů).

Celé pouzdro je pak velmi bezpečné – složené ze 7 vrstev, které minimalizují riziko protržení pláště.

  • Velký výběr

Pacientky mají k dispozici katalog s více jak 500 typy implantátů – různých velikostí, se čtyřmi stupni projekce a dvěma typy hladkých povrchů. V nabídce je například i speciální typ Ergonomix, který je svým tvarem napůl cesty mezi kulatým a anatomickým tvarem a vychází tak vstříc i pacientkám, které se nemohou rozhodnou mezi těmito dvěma cestami.

 

Tuhle šanci byste si neměly nechat ujít! Objednejte se na konzultaci a vyberte si implantát, který se k Vám hodí! +420 242 242 242 nebo info@mediest.cz

 

Související články:

Proč ženy podstupují plastiku prsou?

Chcete podstoupit plastickou operaci? Pár tipů pro Vás.

Skupina Mediestetik roste do krásy.

#plastická chirurgie # augmentace prsou # implantáty # Motiva

Kontaktujte nás

vyberte soubory