I vaše vlasy mohou být husté a hebké!

I vaše vlasy mohou být husté a hebké!

Ženy většinou vystraší, když se objeví první šediny. Ty se dají jednoduše přebarvit, ale horší situace nastane, pokud vlasy začnou řídnout a vypadávat. Vypadávání vlasů je velice úzce spojeno hlavně s projevy stárnutí u mužů. Těm se nejdříve začnou objevovat kouty a u některých dochází k plešatění na celém povrchu hlavy. I to se však dá řešit!

Vlasová mezoterapie

Klinika Mediestetik provádí mnoha pacientům velice úspěšně mezoterapii vlasové pokožky. Vlasová mezoterapie funguje na principu vpracování výživných látek na bázi kyseliny hyaluronové, vitaminů, minerálů, koenzymů a aminokyselin aplikují přímo do pokožky pomocí tenoučkých mikrojehliček. Látky příznivě ovlivňují vlasové cibulky, posílí růst vlasů a zlepší mikrocirkulaci, což je znát na kvalitě pokožky hlavy.

Ošetření se provádí lokálně bez anestezie. Navíc díky tenkosti jehliček a malé hloubce vpichů je metoda téměř bezbolestná. Mezoterapie vlasové pokožky se doporučuje v případech, kdy vám řídnou, slábnou a vypadávají vlasy. Může být indikována i jako prevence u vlasů zdravých, bez těchto problémů. Jde o intenzivní péči o vlasy a pokožku hlavy zlepšující kvalitu vlasů a zamezuje jejich vypadávání.

Zlepšete a udržte si kvalitu vlasů 

Stejně jako móda, kosmetický průmysl také sleduje určité trendy. V posledních letech mají tyto trendy vliv na složky obsažené v produktech nebo na prováděná ošetření. Kokosový olej prožívá nyní svůj okamžik slávy. Jde o vysoce výživný olej se stovkami druhů použití a mnoho zdrojů uvádí výhody kokosového oleje i pro vlasy. Jistě může být přínosným pro některé typy vlasů, ale studie také potvrzují, že je také používán způsobem, který může způsobit více škody než užitku. Různé typy vlasů reagují na oleje jinak a kokosový olej nebude fungovat pro každý typ vlasů. Protože pomáhá vlasům udržet si přirozené proteiny, může být užitečný pro ty, kteří nemají dostatek přirozených bílkovin ve vlasových folikulech. Ti s drsnými nebo suchými vlasy nemusí bojovat s nízkým obsahem bílkovin, ale kokosový olej může naopak vést k lámavosti a vypadávání vlasů.

Pokud vám vlasy vypadávají, řídnou nebo jen potřebují zahustit, nabízí se ošetření Regenera Activa, resp. RegenPlazma. To účinně bojuje s androgenní alopecií, což je vůbec nejčastější příčina vypadávání vlasů a vyskytuje se u 70 % mužů a 40 % žen v různých fázích života. Rozvoj alopecie souvisí s citlivostí vlasových folikulů na hladinu androgenů. U žen stojí za příčinami androgenní alopecie zejména narušení rovnováhy mezi ženskými a mužskými pohlavními hormony.
Tento hormon způsobuje, že vlasy jsou postupně slabší a tenčí, což je vůbec první příznakem počínající plešatosti, současně se pod jeho vlivem výrazně zkracuje životní cyklus vlasu, který roste pomaleji a je kratší a vlasové folikuly se zmenšují.

#vypadávání vlasů # prp # regenplasma # mezoterapie # šediny # alopecie

Kontaktujte nás

vyberte soubory