Sbohem chloupky v obličeji! Laser vs. pulsní světlo

Sbohem chloupky v obličeji! Laser vs. pulsní světlo

Pinzeta a vosk – pomůcky, které jsou důvěrně známé každé ženě s tmavším pigmentem. Pokud hledáte cestu, jak se z neustálého odstraňování chloupků v obličeji vymanit a rozhodujete se, jaký typ zákroku podstoupit, určitě se nevyhnete otázce, zda zvolit laser nebo pulsní světlo. Mediestetik má v tomto ohledu jasno! V následujícím srovnání vám nastíníme, proč je za nás odpovědí bez váhání Candela GentleLase, tedy alexandritový laser…

Cíl: cibulky

Jeden rozdíl mezi laserem a pulsním světlem poznáte jistojistě a hned na první pohled. IPL funguje na principu výbojky, a při spuštění tak dochází vždy k záblesku. Světlo se následně šíří všemi směry a pokožka může být zatížena i vlnovými délkami, které nejsou pro odstranění chloupků potřebné. Teplo, které se u pulsního laseru dostává přes chloupek až k cibulce navíc nemá tolik energie. U laseru oproti tomu světlo putuje pouze ve směru paprsku, který je téměř neviditelný. Na jedné vlnové délce se pak dostává k podstatě věci – tedy k cibulce chloupku, kterou tepelně rozkládá.

Kolikrát a kdy opět?

I tady mluví srovnání jasně ve prospěch laseru, u kterého je prokazatelně třeba až o 1/3 nižšího počtu opakování zákroku. Candela GentleLase totiž odstraní až 80 % chloupků hned na první dobrou. Zdá se vám to málo? Důvod je jednoduchý. Laser cílí pouze na chloupky v růstové fázi, ovšem pod kůží se skrývají i stádia zárodečná a klidová, která laser nemůže zaměřit. Ošetření se proto musí v rozmezí zhruba čtyř týdnů zpravidla 3 – 4x opakovat. Teprve poté je dosaženo skutečně kompletního odstranění ochlupení v ošetřované oblasti. I tak se jedná pouze o zlomek zákroků oproti IPL. A to nejdůležitější: po kompletním provedení procedury dochází u IPL k opětovnému růstu cca po 2-3 měsících, kdežto laser, ten zbaví váš obličej chloupků dlouhodobě.

Něžný Candela GentleLase

Jak napovídá i sám název, Candela GentleLase funguje na principu unikátní technologie (držitelem schválení FDA)­ – díky speciálnímu chlazení těsně před a po laserovém impulsu je ošetření téměř bezbolestné, rychlé a krom likvidace nechtěných chloupků vám pomůže i k citelně jemnější a hladší kůži. A zdaleka pak nemusí zůstat jen u chloupků – alexandritový laser si umí poradit i s pigmentacemi (stařeckými i slunečními) nebo vějířkovitými cévkami.

Ošetření s Candela GentleLase je jednoduše novoroční sázka na jistotu! Stačí se objednat…

#depilace # laser # nohair # facedepilation

Kontaktujte nás

vyberte soubory