Znáte metodu MANTIS?

Znáte metodu MANTIS?

Žijeme v době, kdy je možné už naprosto všechno. Pokud vás trápí jizvy, necháte si je lehce odstranit laserem, pokud vás trápí vrásky, pomáhají na to injekce krásy. Jestliže jste nespokojeni s tvarem nebo s velikostí částí vašeho těla, stačí se jenom objednat na plastickou operaci. Je tolik možností, je tolik způsobů, jak se stát dokonalými. V dnešní době skutečně existuje mnoho ošetření, která jsou kvalitní a efektivní. Jedním takovým ošetřením je i ošetření Mantis. Znáte ho?

Co je to Mantis?

Jedná se o nejnovější neinvazivní metodu péče o pokožku obličeje a těla. Je to vlastně ošetření, které využívá takzvaných endomasáží a aktivního pulsního magnetického pole. Pomocí masáže a magnetického pole dojde ke zlepšování vnitřního metabolismu tkání, dojde taky k regeneraci pojivové tkáně a svalů.

Je nutné zmínit, že endomasáže se vždy a za všech okolností kombinují s běžným ošetřením pokožky, protože jenom tak se aktivuje mikrocirkulace a otevřou se lymfatické kanály. Dojde následně k obnově osmotické výměně a ke správnému okysličování tkání.

V čem je toto ošetření unikátní a jiné?

Než se rozhodnete pro toto ošetření, určitě vás zajímá, v čem je vlastně jiné a unikátní. Je unikátní hlavně díky kombinaci endomasáže, ošetření obličeje a těla a ještě magnetického pole, což nenabízí jen tak někdo.

S čím nám toto ošetření pomůže?

Toto ošetření zpomalí či dokonce zastaví procesy stárnutí, formuje a vymodeluje nám postavu, díky němu zhubneme, díky němu se aktivují lipolytické procesy, díky němu se vyřeší celulitida, strie nebo otoky. 

Dojde taky k vyřešení povislé pokožky, sníží se bolest, urychlí se regenerace svalů a pojivové tkáně. Kromě toho nám toto ošetření vyřeší artritidu, revmatismus, vyléčí nám záněty a pomůže nám s rehabilitací po úrazech nebo po různých operacích.

Samozřejmě metoda je klinicky testována. 

Kontaktujte nás

vyberte soubory