Vyhlazení, odstranění a korekce vrásek Injekcemi krásy

Často se mračíte? Mhouříte oči nebo se smějete? To pro vás mimické vrásky asi nejsou novinkou. Vznikají činností mimických svalů v obličeji při těch nejběžnějších životních situacích. A bez pomoci těžko mizí.

Co je to injekce krásy?

Aplikace injekce krásy dokáže mimické vrásky redukovat nejefektivněji. Látka totiž uvolňuje mimické svaly, které se na vzniku tohoto typu vrásek podílejí, čímž dochází také k bezprostřednímu vyhlazení pokožky nad nimi. Ke ztrátě citlivosti v dané oblasti nedochází, je pouze mírně limitována možnost mimických pohybů, tedy např. mračení.

Které oblasti si mohu nechat ošetřit?

Nejčastěji se pomocí aplikace B řeší mimické vrásky na čele, kolem očí a kolem úst. Mezi nejvyhledávanější korekce patří zejména ta v oblasti glabely, tedy vrásky „mračivky“, která se tvoří mezi obočím kvůli častému mračení.

Efekt aplikace injekce krásy

Aplikace injekce krásy je rychlým ambulantním ošetřením bez nutnosti aplikace lokální anestezie. Je hotové během několika málo minut a efekt je viditelný okamžitě po ošetření. Bezprostředně poté se navíc pacient může vrátit do svého běžného života a není ničím limitován, tedy kromě drobností jako několik hodin se nepředklánět, nechodit večer do sauny apod.

Injekce krásy vs. dermální výplně

Obě metody se používají zejména pro korekci vrásek, každá z nich nicméně řeší jiný typ vrásek. B uvolňuje svaly, které stojí za vznikem mimických vrásek (např. tzv. „mračivky“, která se tvoří mezi obočím kvůli častému mračení), a tím tyto vrásky účinně vyhlazuje. Je proto nejefektivnějším dostupným řešením mimických vrásek. Hluboké vrásky a rýhy v pokožce, které vznikají úbytkem tkáně v daném místě, ovšem nejlépe vyřeší právě dermální výplně, jež takové vrásky doslova vyplní, čímž je vyhladí. Dermální výplně jsou také vhodné na zvětšení rtů, které jsou stále populární.

Fotogalerie

Vyhlazení, odstranění a korekce vrásek Injekcemi krásy | Klinika Mediestetik Vyhlazení, odstranění a korekce vrásek Injekcemi krásy | Klinika Mediestetik

Video

Vyhlazení, odstranění a korekce vrásek Injekcemi krásy | Klinika Mediestetik

Ceník

  • Ošetření čela od 3 600  
  • Ošetření okolí očí od 3 600 
  • Ošetření mezi obočím od 3 000 
  • Ošetření všech oblastí od 8 500 
  • Odstranění pocení od 12 000 

 

 

Kontaktujte nás

vyberte soubory

-10 % z našich cen!

Objednat proceduru

Odpovídáme na vaše dotazy

Další dotazy

Další procedury