Bezoperační neinvazivní rhinoplastika – korekce nosu

Vadí vám tvar vašeho nosu? Od narození je trochu nakřivo, po úrazu je na něm výstupek anebo se vám prostě jen nelíbí? Nemusíte si zoufat a nemusíte ani hned uvažovat o plastické operaci. Existuje totiž způsob, jak problémy tvaru nosu vyřešit neinvazivně, tedy zcela ambulantně a bez jakékoliv rekonvalescence – tzv. bezoperační rhinoplastika.

Co je bezoperační rhinoplastika?

Neinvazivní rhinoplastika je bezoperační metoda korekce neestetického tvaru nosu s pomocí dermálních výplní (fillerů), která je zejména díky své nenáročnosti a skvělým výsledkům den ode dne populárnější.

Jde o miniinvazivní ošetření, kdy se příslušné množství kvalitního výplňového materiálu na bázi kyseliny hyaluronové aplikuje pomocí velmi tenké jehličky. Lékaři na klinice Mediestetik pak používají výhradně výplňové materiály prémiové značky.

Na oblast se před ošetřením nanese anestetická mast, takže pacient necítí žádné nepohodlí, a dokonce může korigovat proceduru dle svých představ přímo v jejím průběhu tak, aby ošetření splnilo všechny jeho představy.

Které estetické problémy tato metoda řeší?

Neinvazivní rhinoplastika dokáže vyřešit téměř jakékoliv asymetrie nosu, ať už jde o jeho strany, střed nebo o špičku.

Efekt bezoperační rhinoplastiky

Ošetření je hotové přibližně za hodinu a bezprostředně po něm se pacient zase může vrátit do práce nebo na schůzku s přáteli, protože nezanechává žádné stopy a není po něm třeba žádná rekonvalescence.

Efekt procedury je velmi přirozený a přetrvává. Doba, za níž tělo dermální výplně odbourá, závisí vždy zejména na rychlosti metabolismu organismu, takže je u každého pacienta individuální. Obecně ovšem dokáže efekt modelace vydržet šest až dvanáct měsíců, po jejichž uplynutí lze ošetření opakovat.

Bezoperační vs. klasická operační rhinoplastika

Mluvíme-li o klasické rhinoplastice, mluvíme o chirurgickém zákroku, který se provádí v narkóze a po němž bývá zpravidla potřeba několik týdnů rekonvalescence. Poradit si ovšem dokáže s jakýmkoliv estetickým problémem nosu. Neinvazivní rhinoplastika je oproti tomu miniinvazivní ambulantní metodou, která je prováděna pouze při lokální anestezii a po níž není třeba žádná rekonvalescence. Poradí si s takřka jakoukoliv asymetrií nosu kromě těch, které je možné řešit pouze operačně. O indikaci obou metod samozřejmě rozhoduje lékař.

Fotogalerie

Bezoperační neinvazivní rhinoplastika – korekce nosu | Klinika Mediestetik Bezoperační neinvazivní rhinoplastika – korekce nosu | Klinika Mediestetik

Video

Bezoperační neinvazivní rhinoplastika – korekce nosu | Klinika Mediestetik

Ceník

  • Cena konzultace 500 Kč, v případě 
    ošetření se konzultace neplatí.
  • Ošetření od 10 000 Kč


Nově možnost pořídit i na splátky!
Více informací se dozvíte na recepci nebo na tel. +420 242 242 242

Kontaktujte nás

vyberte soubory

Odpovídáme na vaše dotazy

Zajímalo by mě, zda můžu změnit tvar nosu i bez operace?

Bezoperační rhinoplastiku lze na naší klinice provádět pomocí dermálních výplní, nebol-li fillerů. Jejich aplikace je rychlá, šetrná a bezbolestná. Efekt je okamžitě viditelný a vydrží až rok.

Nechce se mi do operace z důvodu dlouhé a nepříjemné rekonvalescence, jak je to u vás?

Výhodou bezoperační rhinoplastiky, provedené pomocí dermálních výplní, je téměř nulová doba rekonvalescence. Pouze se 14 dnů nedoporučuje navštěvovat saunu a kosmetiku, vyvarovat se extrémním teplotám a pouze v den ošetření nenanášet make-up.

Další dotazy

Další procedury