Kryolipolýza

Trápí vás větší bříško, zadek nebo stehna a cvičení ani dieta vám s nimi nepomáhají? Netrapte se, s lokálně nahromaděným tukem si dokáže bez problémů poradit kryolipolýza. Co je na ní nejlepší? Že je neinvazivní, bezbolestná a hlavně – skutečně účinná.

Co je kryolipolýza?

Kryolipolýzu vynalezli vědci z proslulé Harvardské univerzity a po své certifikaci Federálním úřadem pro kontrolu léčiv v USA a po obdržení evropského certifikátu CE se rychle rozšířila do Evropy i do celého světa. Jde o ambulantní metodu, která pomáhá tvarovat problémové partie, s nimiž často nepomůže cvičení ani dieta, pomocí cíleného mražení tukových buněk. Její největší předností je rychlost a nenáročnost – ošetření jedné oblasti trvá pouze hodinu, je bezbolestné a není po něm potřeba žádná rekonvalescence – bezprostředně poté se tak pacient může vrátit do práce či na schůzky.

Ošetření je zaměřeno pouze na tuk. Nijak tedy nepostihuje žádné jiné tkáně, orgány ani nervy. Pacient je při něm navíc chráněn speciální gelovou membránou a chytrým nastavením přístroje před omrzlinami i jakýmkoliv jiným ohrožením. Od svého uvedení na trh bylo ve světě provedeno už přes milion ošetření a doposud nebyl zaznamenán jediný incident.

Které oblasti si mohu nechat kryolipolýzou ošetřit?

Kryolipolýza je vhodné takřka pro každou tělesnou partii – od bříška, přes boky a hýždě až po vnitřní i vnější stranu stehen, a to s jediným omezením – oblast musí být vhodná k vakuovému nasátí přístrojem, a to jak rozměrově, tak co se množství podkožního tuku týče. Oblasti s nedostatečnou tukovou vrstvou přístroj sám neošetří. 

Efekt kryolipolýzy

Viditelný efekt nastává bezprostředně po ošetření, v příštích týdnech a měsících se rozvíjí a plného efektu je dosaženo po třech měsících. Proč právě po třech měsících? Ošetření je specificky vyvinuto a testováno tak, aby tělu nezpůsobilo žádnou větší zátěž – období tří měsíců je pro přirozený a bezproblémový nástup výsledků nejideálnější.

Tukové buňky, které jsou při tomto ošetření odstraněny, jsou odstraněny navždy. Velká většina pacientů je spokojena už po jediném ošetření, tedy proceduru není třeba opakovat, ačkoliv je to možné, pokud má pacient zájem o ještě výraznější výsledek.

Na co si dát pozor?

Protože je kryolipolýza velice populárním ošetřením, objevilo se v posledních letech na trhu velké množství alternativních přístrojů, a to nejčastěji z asijských trhů. Při podstupování těchto ošetření je třeba mít na paměti, že ve velké většině nejsou testovaná ani schválená příslušnými úřady, jejich efektivita a zejména jejich bezpečnost je proto otázkou, na kterou by pacient měl v každém případě znát odpověď předtím, než se rozhodne zákrok podstoupit. Pečlivě si proto prověřte zařízení, kde se ošetření chystáte podstoupit, a svěřte se do rukou lékaře nakládajícího s autentickým americkým přístrojem, který do České republiky jako vůbec první přinesla klinika Mediestetik.

4 výhody kryolipolýzy

1. Neinvazivní ošetření –  Kryolipolýza patří mezi neinvazivní ošetření k modelaci postavy. Princip ošetření je vhodný k ošetřování oblastí, kde je problematické odstranění tukových úložek.

2. Ošetření rozličných oblastí  – Kryolipolýzu je možná aplikovat na nejrůznější oblasti lidského těla. Klinika Mediestetik v Praze disponuje množstvím aplikátorů, díky kterým je možné krypolipolýzou ošetřit břicho, stehna, boky, paže a další oblasti.

3. Originální patentovaný přístroj  – Kryolipolýza je originální a patentovaná metoda vyvinutá vědci z Harvardovy univerzity. Klinika Mediesteitk v Praze jako jedna z mála v ČR disponuje opravdu originálním přístrojem pro kryolipolýzu.

4. 100% bezpečné – díky speciálním čidlům, které hlídají pohyb a teplotu pokožky je kryolipolýza na klinice Mediestetik zcela bezpečná. V případě sebemenšího problému se přístroj vypne a nehrozí tak jakékoliv nebezpečí.  

Fotogalerie

Kryolipolýza - neinvazivní liposukce | Klinika Mediestetik Kryolipolýza - neinvazivní liposukce | Klinika Mediestetik

Video

Kryolipolýza - neinvazivní liposukce | Klinika Mediestetik

Ceník

  • Ošetření 1 oblasti v Praze
    (přístroj Zeltiq)
    od 12 500 Kč  10 625 Kč

 

Hubnutí v jarní akci
Získejte svou vysněnou postavu s 15% slevou!
Platné do 30.4.2024

Kontaktujte nás

vyberte soubory

Odpovídáme na vaše dotazy

Dobrý den,stačí jedna procedura,nebo se musí opakovat?

Ošetření se standardně provádí pouze jednou. Tukové buňky jsou odstraněny trvale již po prvním ošetření.

Dobrý den mám velkou prosbu je vhodná pro 63 let ženu kryolipolýza?

Tato metoda je vhodná i pro Vámi zmíněnou věkovou kategorii.

Dobrý den, měla bych zájem o tuto proceduru, chtěla bych zhubnout něco z břicha a taky ze stehen. Je pro mě tato procedura vhodná?

Ano, ošetření je vhodný zejména pro Vámi zmíněné partie. Vždy záleží na aktuálním stavu tukových zásob. Přesnější informace k Vašemu případu Vám může poskytnou až lékař, během osobní konzultace.

Jsou nějaká omezení po tomto ošetření?

Po tomto ošetření se nedoporučuje 3 týdny navštěvovat saunu a v den ošetření nesportovat a nepožívat alkohol.

Další dotazy

Další procedury